Hem-apotek

 

Det finns olika preparat som är "bra" att ha hemma:

  • första hjälpen väska
  • Pro-Kolin - nytt preparat mot diarré; andra bra medel är också Canicur, ZooLac, medicinskt kol
  • vätske-ersättning Aptus Nutrisal
  • Ett bra sätt att kontrollera om din hund har mask eller parasiter är att köpa kittet "Kolla masken" från veterinär, djuraffär eller apotek. Du skickar in avföringsprov till laboratoriet Vidilab och får snabbt svar via mail.

 


Om man får valpar under vintermånaderna är det allra viktigaste att de hålls varma. Jag har hittat en fenomenal uppfinning som jag kan rekommendera:

SNUGGLESAFE - en värmedyna du värmer i micron 5 minuter och dynan är varm i upp till 12 timmar! Även perfekt för äldre hundar i kyligt väder, arbetande hundar, när hunden måste vänta i en kall bil osv osv. Även perfekt om du skall åka med valpar till veterinären. Världens bästa uppfinning! 

microwave heatpad "Snugglesafe"

 

 


Efter en operation känner alla till den förhatliga tratten som hundarna måste ha för att de inte ska slicka i såret. Nu finns ett mycket bra alternativ, en uppblåsbar mjuk krage som förhindrar att hunden kommer åt såret!

 

Här finns några länkar där du hittar denna krage:

 

Gibbon

Fia's butik

Tamleopardens

Anicare

Fyrbent.se

Sporzoo

 

Det finns även att hitta dessa kragar hos välsorterade veterinärer och djuraffärer!

 

 


Nu finns det hörselkåpor för hundar! Titta på websidan Gårdsprodukter.se - där finns flera storlekar. Kan vara en lösning för dig som har en skotträdd hund.

  


 Gå in och titta på Re-Dog's sortiment, där kan du hitta friskvårdstips och -artiklar till din hund 


  

 

Hälsoprodukter för din hund: